; ;
  • Cont nou
  • Autentificare
  • Produse favorite (0)
  • Retur produse
  • 0 produse
Nu aveţi nici un produs în coșul de cumpărături.

Despre noi

HorecaPro a aparut ca divizie a companiei Kitchen Shop, oferind produse profesionale necesare pregatirii, servirii si depozitarii preparatelor si bauturilor in restaurante, cantine, baruri, cafenele si hoteluri.

Produsele profesionale horeca sunt atent alese, de cea mai buna calitate, facand parte din gamele special destinate industriei gastronomice ale producatorilor de renume mondial din acest domeniu: Emile Henry, J. A. Henckels Zwilling, Peugeot, AMT Gastroguss, Demeyere, Schott Zwiesel, Borgonovo, Imperia, Saleen, Lava, Demeyere, Miyabi etc.

Mizam in primul rand pe calitate, pentru ca toate produsele pe care le comercializam sunt fabricate cu ajutorul tehnologiilor de ultima generatie sau printr-o migaloasa prelucrare manuala, dintr-o paleta bogata de materiale: din fonta (Lava), din ceramica speciala (Emile Henry), din otel inoxidabil (Demeyere), din aluminiu (AMT Gastroguss), din cristal (Schott Zwiesel), din sticla (Borgonovo, Krosno).

Oferta noastra a fost gandita in functie de nevoi, gusturi si exigente, pentru optimizarea tuturor serviciilor oferite de restaurante, cantine, hoteluri, cafenele sau baruri. Aceasta cuprinde: vase de gatit, vase pentru servire, vase pentru mentinerea calda a mancarii, vesela de servire, tacamuri, pahare, cutite profesionale, rasnite pentru condimente, cosulete pentru paine si pentru fructe, masini de paste etc. 

Asadar, ne adresam tuturor profesionistilor si exigentilor care vor sa aduca pe termen lung Valoarea si Calitatea in activitatile desfasurate in industria ospitalitatii.