• Cont nou
  • Autentificare
  • Produse favorite (0)
  • 0 produse
Nu aveţi nici un produs în coșul de cumpărături.
Filtrează după specificații
Coș

Filter by:

Clear All
Min: 25 lei Max: 195 lei
lei25 lei195

Tăvi torturi

Orice tort delicios începe cu un blat pufos. Nu există bucătărie fără o tavă de tort care își demonstrează calitățile la fiecare eveniment special din viața voastră. Fie că alegi să coci un blat tradițional și bine crescut sau un blat din bezea fină pentru pavlova, ai nevoie de o tavă de tort rotundă, pătrată sau într-o formă specială.

Secretul unui tort reușit este o formă de copt cu bază detașabilă și cu strat antiadeziv, care să garanteze coacerea uniformă. Poți pregăti torturi de orice dimensiune, alegând forme de tort cu diametrul între 10 cm și 30 cm pentru toate ideile tale dulci.

Dacă vrei să-i impresionezi pe micii pofticioși, vei găsi o ofertă variată de forme haioase: cifre, animale sau personaje iubite de cei mici. Un tort în formă de cifre sau în formă de diferite personaje, pentru torturi copii va fi cu siguranță piesa de rezistență de la petrecere. Pentru o adevărată capodoperă, înlocuiește tradiționalul decor de frișcă sau cremă cu un înveliș colorat din marțipan sau pastă de zahăr și cu decorațiuni decupate din același material.

Afișare Grilă Listă
Sortează după:
Produse pe pagină: pe pagină